Comunitat Valenciana

Mor un camioner a Torreblanca després de desplomar-se en un àrea de servici i troben mort un altre a l'Alcora

  • Dos conductors de camió han mort este dimecres en sengles successos registrats en la província de Castelló. Un d'ells ha aparegut immòbil en l'interior del vehicle en la localitat de l'Alcora mentre que un altre ha caigut desplomat i ha mort en un àrea de servici de Torreblanca, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Així, a les 11.45 hores ha entrat un avís al CICU en el qual s'alertava que en la carretera de l'Alcora, en el quilòmetre 13, es trobava parat un camió el conductor del qual romania immòbil en el seu interior.

Fins al lloc s'ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual solament ha pogut confirmar la defunció de l'home, de 46 anys.

D'altra banda, a les 14.00 hores ha entrat un altre avís que informava que s'havia vist caure desplomat el conductor d'un camió en l'àrea de servici de la N-340, en el terme municipal de Torreblanca.

S'ha desplaçat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a l'home, de 56 anys, però no hi ha hagut resposta, ja que ha mort en l'acte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento