Comunitat Valenciana

Ricard Camarena torna a Madrid amb el desembarcament en el centre Platea de Canalla Bistro

  • Platea i Ricard Camarena han arribat a un acord per a obrir Canalla Bistro Madrid en les pròximes setmanes. D'esta manera, el centre d'oci gastronòmic més gran d'Europa comptarà amb la proposta més eclèctica, informal i divertida del cuiner valencià.
El cuiner Ricard Camarena
El cuiner Ricard Camarena
REMITIDA PRENSA RICARD CAMARENA
El cuiner Ricard Camarena

Camarena ha reconegut que per a ell, tindre presència en la capital "sempre ha sigut un somni". "Arribem a Madrid perquè teníem voluntat de fer-ho des de feia temps, i ara és quan hem trobat el soci perfecte i la ubicació perfecta", ha destacat el xef, a través d'un comunicat, després de firmar l'acord.

Per la seua banda, des de Platea, donen la "benvinguda" a Ricard Camarena, després de finalitzar l'etapa del restaurant 'Arriba' de Ramón Freixa.

La intenció de Ricard Camarena és adaptar el concepte Canalla Bistro, en el seu interiorisme i oferta gastronòmica, tant a la ciutat, com al seu públic i a un espai tan "emblemàtic i singular" com és Platea Madrid.

OBRES

La primera planta de Platea, on està situat l'espai per al restaurant, s'ha tancat momentàniament per obres i s'obrirà d'ací a una mica amb una "sorprenent" oferta gastronòmica de la mà d'este cuiner de "gran reconeixement i trajectòria reeixida", han afirmat des de Platea.

Amb este nou projecte, Platea reafirma la seua línia d'oferir una gastronomia "ambiciosa, innovadora i de qualitat". Des del seu inici, Platea s'ha concebut com un concepte avantguardista d'entendre la gastronomia, l'oci i la cultura posicionant-se com un gran referent tant a nivell nacional com a internacional. En Platea, el comensal i l'espectador viuen cada dia una experiència diferent i suggestiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento