Camarena ha reconegut que per a ell, tindre presència en la capital "sempre ha sigut un somni". "Arribem a Madrid perquè teníem voluntat de fer-ho des de feia temps, i ara és quan hem trobat el soci perfecte i la ubicació perfecta", ha destacat el xef, a través d'un comunicat, després de firmar l'acord.
Per la seua banda, des de Platea, donen la "benvinguda" a Ricard Camarena, després de finalitzar l'etapa del restaurant 'Arriba' de Ramón Freixa.
La intenció de Ricard Camarena és adaptar el concepte Canalla Bistro, en el seu interiorisme i oferta gastronòmica, tant a la ciutat, com al seu públic i a un espai tan "emblemàtic i singular" com és Platea Madrid.
OBRES
La primera planta de Platea, on està situat l'espai per al restaurant, s'ha tancat momentàniament per obres i s'obrirà d'ací a una mica amb una "sorprenent" oferta gastronòmica de la mà d'este cuiner de "gran reconeixement i trajectòria reeixida", han afirmat des de Platea.
Amb este nou projecte, Platea reafirma la seua línia d'oferir una gastronomia "ambiciosa, innovadora i de qualitat". Des del seu inici, Platea s'ha concebut com un concepte avantguardista d'entendre la gastronomia, l'oci i la cultura posicionant-se com un gran referent tant a nivell nacional com a internacional. En Platea, el comensal i l'espectador viuen cada dia una experiència diferent i suggestiva.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios