Comunitat Valenciana

Localitzen en condicions "crítiques" de salut un ancià desaparegut a Gavarda

  • La Unitat d'Helicòpters de la Guàrdia Civil ha rescatat un ancià de 83 anys desaparegut des d'aquest diumenge de la localitat valenciana de Gavarda, i que va ser localitzat en condicions "crítiques" de salut, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'ancià, que no havia tornat al seu domicili de Gavarda aquest diumenge a la vesprada, ha sigut localitzat per la Unitat d'Helicòpters de la Guàrdia Civil i, una vegada que es va comprovar que seguia amb vida, es va traslladar a l'Hospital de Xàtiva.

En la cerca van participar efectius de la Guàrdia Civil de Seguretat Ciutadana de la companyia de Xàtiva, el Grup de Rescat en Muntanya i la Unitat d'Helicòpters de la Guàrdia Civil que, després de realitzar "multitud" de batudes per la zona, van aconseguir trobar a l'ancià desaparegut en un lloc de difícil accés.

L'home es trobava inconscient i en un estat de salut "crític", per la qual cosa els agents ho van rescatar en l'helicòpter i van traslladar fins a l'heliport de l'hospital de Xàtiva.

En una altra actuació realitzada per la Guàrdia Civil d'Oliva, els agents van auxiliar un home després de la bolcada del seu caiac en aigües de la platja de Guardamar de la Safor. Els guàrdies civils es van ficar en el mar per a rescatar aquesta persona, que presentava símptomes d'esgotament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento