Comunitat Valenciana

La Rambleta sí acollirà finalment la representació de 'Mongolia sobre hielo'

Cartell de 'Mongolia sobre hielo'.
Cartell de 'Mongolia sobre hielo'.
REVISTA MONGOLIA TWITTER
Cartell de 'Mongolia sobre hielo'.

Segons informa La Rambleta en un comunicat, en comprometre la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana el desplegament del dispositiu necessari per a garantir, "davant les amenaces rebudes durant els últims dies", la seguretat del públic, artistes i empleats, tant en l'interior com en l'exterior del centre, les dos sessions de 'Mongolia sobre hielo' se celebraran "tal com estaven previstes".

La Rambleta ha posat en coneixement aquestes circumstàncies de l'Ajuntament de València -titular del centre-, a qui ha comunicat la seua voluntat de mantindre les funcions davant la prestació per les autoritats competents del que entenen que són "garanties suficients perquè l'espectacle puga tindre lloc".

L'espai agraeix així "el compromís ferm i la garantia de les autoritats públiques municipals i estatals" per a evitar incidents durant la celebració de l'espectacle. També manifesta la seua "total col·laboració" amb elles per a garantir el desenvolupament de 'Mongolia sobre hielo' i crida al fet que "la discrepància no es convertisca en un arma llancívola que fracture la nostra societat".

La Rambleta de València ha acordat que finalment acollirà les dues funcions de 'Mongolia sobre hielo' aquest dissabte i diumenge, 1 i 2 de desembre, després de "la garantia de les autoritats públiques municipals i estatals" que han mostrat els cossos de seguretat de l'Estat en la reunió urgent per a abordar la suspensió.

La Policia obri una investigació

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana ha assegurat que "garanteix la seguretat tant en l'interior com en l'exterior" i que ha obert una investigació policial sobre "les suposades amenaces denunciades per la Rambleta sobre treballadors del centre per si incorregueren en delicte d'odi i coaccions.

En aquest sentit, expliquen que la Subdelegació del Govern a València ha actuat d'ofici en conseqüència de les diferents informacions que ha anat recaptant. El subdelegat, José Roberto González, ha manifestat que s'estan analitzant, des que es va tindre coneixement, les actuacions en xarxes socials, al mateix temps que ha anunciat que se'n va a mantindre una trobada amb els administradors de l'espai cultural per a "garantir la seguretat dels assistents a l'esdeveniment i treballadors".

La Delegació del Govern recorda, "com ja ha assenyalat en anteriors ocasions", que "censura tot tipus d'amenaces" i garantirà "en tot moment el lliure desenvolupament de les activitats culturals davant de les actituds violentes de grups radicals que no respecten el marc legal que ens hem donat tots".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento