Comunitat Valenciana

Mata (PSPV) veu "car" el viatge de Sánchez a Castelló però diu que la visita va ser "molt positiva" per a la Comunitat

  • El portaveu del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, ha admès que el viatge del president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, a Castelló amb avió oficial ha sigut "car", però ha incidit que va ser una visita "molt positiva per a la Comunitat i especialment per a la província".

Així ho ha indicat Mata els mitjans de comunicació, després de la Junta de Síndics en ser preguntat pel cost del viatge que va realitzar Sánchez divendres passat a Castelló, on es va reunir amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i després va acudir a un concert de 'The Killers' al costat de la seua dona en el FIB i que, segons assenyalen alguns mitjans de comunicació, rondaria els 20.000 euros.

Sobre aquest tema, ha reconegut que és "car", encara que ha assenyalat que desconeix el que costen els desplaçaments del cap del Govern, ni els requisits de seguretat que tenen, ni les garanties que ha de tindre en els desplaçaments, ni quanta gent li ha d'acompanyar en cadascun d'aquests viatges.

Al seu juí, no és "un fet tan rellevant" i ha destacat que va ser

una visita "molt positiva per a la Comunitat i especialment per a la província de Castelló", al mateix temps que ha posat en valor que es tracte de la primera vegada que un president del Govern d'Espanya visitava l'ajuntament de Castelló.

De la mateixa manera, Mata ha valorat el fet que Pedro Sánchez haja assistit al Festival Internacional de Benicàsim (FIB) i ha lamentat que en lloc d'"agrair el suport que suposa que el màxim dirigent d'un país assistisca a un acte organitzat a la Comunitat s'estiga tractant de polemitzar".

"Mai s'havia parlat del FIB tant com enguany i mira que els grups crec que que eren pitjors que els de l'any passat. The Killers estarà molt agraït", ha comentat.

CS: "ENS HA COSTAT CARA LA VISITA"

No obstant açò, per a la portaveu de Cs en les Corts, la visita de Sánchez "ha costat cara", per la qual cosa ha remarcat que el president de l'Executiu ha de donar explicacions en el Congrés. "Sánchez s'està prenent a conya la importància que té la Comunitat no només perquè no compleix amb allò que Puig està demandant durant aquests tres anys, sinó que damunt quan vé ho fa amb el pretext de reunir-se amb el president per a tindre una excusa i anar al FIB, gaudir d'eixa zona VIP i veure a The Killers usant els mitjans oficials", ha reprovat.

Al seu juí, és "un engany ja no solament per a tota Espanya, sinó especialment per a la Comunitat" i Sánchez "està demostrant que l'única cosa que li preocupa és la seua imatge i ostentar el càrrec de presidència perquè els interessos de la Comunitat li importen ben poc", ha considerat.

Des de Podem, la seua portaveu adjunta Beatriz Gascó ha manifestat que no recolza utilitzar l'avió oficial per a anar a un festival, però ha posat l'accent que aquesta situació ha de servir per a posar de manifest "la precarietat que pateixen els treballadors del FIB i del sector turístic" en general.

Per a Fran Ferri de Compromís, la decisió d'usar l'avió oficial podria ser per motius de protocols de seguretat. "Desconec el perquè es fa eixe viatge amb avió, imagine que pot ser per motius de seguretat", ha comentat, per a indicar que és Moncloa qui ha de donar "explicacions sobre aquesta qüestió", encara que ha apel·lat a tindre sempre "la màxima ecologia en els moviments".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento