Comunitat Valenciana

Mercadona compra un terreny en Aveiro (Portugal) per a obrir un supermercat

  • Ja són nou les adquisicions realitzades dins del seu projecte d'internacionalització a Portugal.
  • Al segon semestre de 2019 l’empresa obrirà les seues quatre primeres tendes en Grande Porto.
Oficina de Mercadona en Porto
Oficina de Mercadona en Porto
MERCADONA
Oficina de Mercadona en Porto

Mercadona ha adquirit per 2,5 milions d'euros els terrenys de l'antic escorxador municipal d’Aveiro (Portugal), per a instal·lar allí un dels seus pròxims supermercats, segons ha informat la cadena de supermercats valenciana.

Amb la compra d'aquest terreny ja són nou les adquisicions realitzades per la companyia dins del seu projecte d'internacionalització a Portugal que preveu obrir a partir del segon semestre de 2019 les seues quatre primeres tendes en Gran Porto.

Al marge de la ubicació de les seues pròximes tendes, les quals aniran totes amb el nou Model de Tenda Eficient que millora l'experiència de compra dels clients, la companyia va invertir a tancament de 2017 més de 25 milions d'euros en el projecte de Portugal, segons la forma valenciana.

A més, destaca la zona de Póvoa de Varzim (Porto), on té previst situar en dues naus de 12.000 i 5.000 metres quadrats el seu bloc logístic.

L'objectiu de Mercadona és ser 100% portuguesos i dins d'aquest compromís, la companyia porta contractats 120 directius portuguesos i realitzant sessions de coinnovació amb els clients locals amb l'objectiu d'adaptar l'assortiment de la companyia als hàbits i preferències del consumidor portugués i desenvolupar productes innovadors conjuntament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento