Indignada amb Fèlix Millet

Sóc una ciutadana catalana indignada pels fets de Fèlix Millet envers el Palau de la Música. Em sento estafada. Pel que he entès, els comptes tenen irregularitats. I em pregunto: com pot ser que el consell d’administració hagi aprovat aquests comptes si tenen irregularitats?

Qui forma part del consell? Només el senyor Millet i el senyor Montull, o hi ha algú mes? Els consells d’administració o les juntes d’accionistes són els qui aproven els comptes anuals de les empreses.

No sé si a les fundacions succeeix el mateix. Però sembla que la Sindicatura de Comptes ja ho va advertir. I va controlar que es regularitzessin les anomalies? O no és la seva feina? Ara surten dels partits polítics culpant-se els uns als altres. D’altra banda, es veu que tothom ho sabia, i dic tothom referint-me també als partits polítics (Patrons, Generalitat, Parlament, Ajuntament, Diputació).

Quin fàstic em fa tot! Com s’aprofiten els que tenen poder sobre les institucions per lucrar-se’n. Ara el senyor Millet ho vol arreglar tornant el que, presumptament, s’ha endut. Això és el que he deduït de tot el que he llegit a la premsa. Senyors, entonin tots/es el mea culpa i reparin el mal que han fet.