Comunitat Valenciana

Mor a València un policia apunyalat per un home al qual anava a detindre, que ha sigut abatut

  • VALÈNCIA, 12 (EUROPA PRESS)
Dispositiu policial en el carrer Sueca
Dispositiu policial en el carrer Sueca
EUROPA PRESS
Dispositiu policial en el carrer Sueca

Un Policia Nacional del Grup d'Homicidis ha mort després de presumptament ser apunyalat per un home al qual anava a detindre en el carrer Sueca de València, a on s'havia dirigit per a fer unes gestions relacionades amb la troballa d'un tors en una maleta en el barri de Russafa. L'agressor també ha mort en ser abatut per un altre agent, segons ha pogut saber Europa Press.

El succés s'ha registrat al migdia d'este dimarts, en el carrer Sueca de València, on s'han dirigit dos agents del Grup d'Homicidis per a fer unes gestions en relació amb el cos localitzat dins de la maleta.

En entrar els agents al portal d'un edifici, s'han trobat amb un home que, sense mediar paraula, ha tret un ganivet i ha començat a apunyalar un dels policies. El company d'este l'ha abatut, segons ha informat Prefectura.

L'incident ha tingut lloc en la mateixa zona en la qual anit es va trobar el tors d'una persona en una maleta amagada entre dos contenidors en l'Avinguda Peris i Valero de la ciutat.

La Policia Nacional ha traslladat a través d'un missatge en xarxes socials tot el seu "afecte i suport a la família i companys de Blas", l'agent assassinat en esta actuació policial. Per la seua banda, la Guàrdia Civil també ha enviat una "abraçada adolorida" als afins de Blas.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat el delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Moragues.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento