Comunitat Valenciana

Detinguda una mare després de deixar la seua filla de quatre anys en un cotxe per a anar-se'n al bar

  • Agents de la Policia Local d'Alberic (València) han detingut una dona després de deixar la seua filla, d'uns quatre anys, tancada en un cotxe amb la finestra oberta per a anar-se'n a un bar, en què va ser trobada amb evidents signes d'embriaguesa.

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, els fets es van produir a les 23.00 hores d'este dimarts a l'avinguda de la Muntanyeta d'esta població, quan veïns de la zona van alertar que una xiqueta demanava auxili des de l'interior d'un vehicle que es trobava tancat però amb una finestra oberta.

Els policies van traure la menor del vehicle i van constatar en el seu part oficial que la xiqueta haguera pogut patir un atropellament en cas de voler eixir pel seu propi peu en la recerca d'algun familiar. A més, després d'una recerca que va durar al voltant de 20 minuts, a uns 50 metres de distància es va trobar la mare en un bar amb evidents signes d'embriaguesa.

La dona va intentar llavors anar-se'n fins i tot conduint el seu cotxe, davant del qual els policies li van informar que havia de sotmetre's abans a la prova d'alcoholèmia, el que va fer que l'ara detinguda proferira, segons els agents, "contínues respostes grolleres i ofensives".

Per tot això, i després de separar uns metres a la menor perquè no presenciara la situació, es va procedir a la detenció de la dona, acusada d'abandonament familiar d'una menor d'edat i de desobediència a l'autoritat, a la qual va insultar de manera reiterada i davant de la que es va negar a identificar-se. Una vegada arrestada i traslladada a dependències policials va poder ser identificada verbalment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento