Comunitat Valenciana

UB40, Jamie Cullum, Alpha Blondy i Love of Lesbian actuaran en els concerts de juliol a Vivers

  • Les entrades eixiran a la venda el dia 20 de febrer en el lloc web concertsdevivers.com per un preu que oscil·la entre els 12 euros i els 40 euros.
  • S'ha presentat 4 mesos abans per a facilitar l'assistència del públic nacional i internacional i puguen programar-se les seues vacances.
  • El promotor, Julio Martí, ha destacat que es vol convertir els Concerts de Vivers en "la gran referència cultural de juliol en l'arc mediterrani".
UB40 actuaran el 19 de juliol a València
UB40 actuaran el 19 de juliol a València
AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
UB40 actuaran el 19 de juliol a València

Els grups internacionals UB40, Jamie Cullum, Alpha Blondy, Madeleine Peyroux, Chick Corea & Bela Fleck o Carlos Vives al costat dels nacionals Love of Lesbian, Leiva, o Celtas Cortos són algunes de les propostes que actuaran enguany en els Jardins de Vivers amb motiu de la Gran Fira de València.

Així ho han anunciat este dimarts el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, acompanyat del promotor Julio Martí en roda de premsa per a presentar l'avanç de la programació d''Els concerts de la Gran Fira 2017', que fins al moment reuneix un total de 14 concerts amb grans artistes internacionals, nacionals i de l'escena valenciana.

Les entrades eixiran a la venda a partir del pròxim dia 20 de febrer en el lloc web concertsdevivers.com per un preu que oscil·la entre els 12 euros i els 40 euros. A més, enguany es milloraran les infraestructures del recinte de Vivers amb la instal·lació de graderies i gespa i s'oferirà així mateix un complet espai de gastronomia durant la realització dels concerts.

Fuset ha explicat que han presentat l'avanç de la programació quatre mesos abans per a facilitar l'assistència tant del públic nacional com internacional ja que se'ls dóna temps suficient perquè puguen programar-se les seues vacances per a presenciar estos concerts que s'ofereixen a preus "molt més reduïts" que els de grans ciutats com Barcelona o Madrid.

Per la seua banda, el promotor Julio Martí ha destacat que es vol convertir els Concerts de Vivers en "la gran referència cultural de juliol en l'arc mediterrani" amb "una proposta variada, àmplia, moderna i dinamitzadora".

El festival arranca el divendres 30 de juny amb Txarango, una referència del mestissatge musical, que presentarà el seu nou disc. Completaran el cartell del concert Vadebo i la banda de hip-hop Pupil·els Dilatives. El gran músic contemporani britànic Michael Nyman actuarà amb la seua banda el dilluns 3 de juliol amb un concert celebració dels 40 anys en el qual repassarà els seus grans treballs.

La banda espanyola Love of Lesbian, la segona més seguida a Espanya, actuarà el 6 de juliol. L'endemà, divendres 7, serà el torn del Rototom Launch Party amb la presència d'Alpha Blondy, una de les llegendes del reggae contemporani, al costat d'Iseo & Dodosound with the Mousehunters.

La "incomparable" veu del jazz contemporani Madeleine Peyroux pujarà a l'escenari el dimecres 11 de juliol amb nou disc 'Secular Hymns'. La jove trompetista Andrea Motis completa el cartell. L'artista Leiva, un dels 10 més seguits en el panorama nacional, presentarà el seu nou disc 'Monstruos' el dijous 13.

El mag del violí Aran Malikian torna a València per a presentar 'La increíble historia del violín' el divendres 14 de juliol. El dissabte es podrà escoltar una de les grans veus d'Àfrica, Salif Keita, en un concert benèfic en el qual part de la recaptació es destinarà a donar suport jurídic a persones refugiades. La gran figura del jazz internacional Chick Corea i el gran instrumentista Bela Fleck s'unixen de nou el dilluns 17 de juliol per a celebrar l'històric disc 'The Enchantment'.

UB40, s'estrenen a València

El "autèntic referent" del regaae-pop UB40 tocarà per primera vegada a València el dimecres 19 de juliol. El dijous serà el torn de la música alternativa i de les bandes valencianes amb Riot Propaganda, Zoo i Atupa. El dissabte 22 de juliol serà la nit celta amb la presència del Mago de Oz, Celtas Cortos, Ars Amandi i Irish Treble.

Una de les veus reconegudes del Jazz internacional Jamie Cullum, capaç d'interpretar des de Rihanna fins a White Stripes, pujarà a l'escenari el dilluns 24 de juliol mentre que la música llatina i 'La bicicleta' de Carlos Vives tancaran el festival el 25 de juliol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento