Comunitat Valenciana

Casa Caritat de València anima a regalar una "nova vida" amb 'Smart Box' solidàries

  • Per un donatiu estàndard de 30 euros, i amb el mateix format que els caixes regal, es col·labora amb algun dels servicis de l'entitat.
  • Els interessats podran adquirir la Smart Box a través del lloc web www.newlifebox.es i en coneguts centres comercials valencians.
  • La campanya 'New Life Box: Regala Nova Vida' està apadrinada per la cantant Sole Giménez i l'actor i presentador Arturo Valls.
Casa Caridad anima a regalar 'Smart Box' solidarias
Casa Caridad anima a regalar 'Smart Box' solidarias
CASA CARIDAD
Casa Caridad anima a regalar 'Smart Box' solidarias

Casa Caritat València ha animat a regalar una "nova vida" a les persones necessitades amb l'adquisició d'una 'Smart Box' o caixes solidàries que llançarà per a este Nadal i també per al Black Friday, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

El producte es presenta en el mateix format que les caixes regal de viatges, benestar o gastronomia però amb la peculiaritat que, amb la seua adquisició, per un donatiu estàndard de 30 euros, es col·labora amb algun dels servicis de l'entitat: escoles infantils, en les que Casa Caritat atén a quasi 200 xiquets en risc d'exclusió social; alberg de convalescents, l'únic a Espanya des del que presta atencions bàsiques i acompanyaments a persones sense llar malaltes; alberg per a famílies, on s'allotgen pares amb fills en situació de vulnerabilitat i menjadors socials que permeten a centenars de persones poder menjar diàriament de manera gratuïta.

Este divendres, amb motiu del Black Friday, Casa Caritat estarà present amb este producte solidari en els Media Markt d'Alfafar i carrer Colom de València i, a partir de dilluns 28, en els Corte Inglés de la ciutat. Els interessats podran adquirir la Smart Box a través del lloc web www.newlifebox.es. La campanya 'New Life Box: Regala Nova Vida' està apadrinada per la cantant Sole Giménez i l'actor i presentador Arturo Valls.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento