Comunitat Valenciana

Puig afirma que s'assumiran responsabilitats si hi ha imputats pel finançament però critica "la guerra bruta" del PP

  • El president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts que s'"assumiran responsabilitats" si es produeix una imputació per corrupció en la investigació judicial sobre el finançament del PSPV en la campanya del 2007, però ha criticat "la guerra bruta" i "la cortina de fum" del PP per a tapar "la corrupció sistémica" d'aquesta formació a la Comunitat Valenciana.
Ximo Puig i Carmen Montón
Ximo Puig i Carmen Montón
GVA
Ximo Puig i Carmen Montón

Puig, després de presentar el Palau de la Generalitat les ajudes al repagament de tractaments farmacològics para persones aturades, s'ha compromés a donar "totes les explicacions sense cap problema" i, de fet, ha recordat que s'ha encarregat un informe intern sobre el finançament de la campanya electoral del 2007.

Així, ha assenyalat que tant el PSPV com el Bloc estan realitzant una comissió interna sobre el finançament d'aquesta campanya i "donaran explicacions les persones que tenen capacitat de donar-les". No obstant açò, ha recalcat que el PP està "intentant crear una cortina de fum" respecte a "la corrupció sistémica" que ha viscut la Comunitat Valenciana propiciada pels 'populars' i que "no para" perquè "també afectarà a un altre senyor del PP", ha dit.

Així, ha lamentat aquesta "guerra bruta" del PP que "està intentant dir que tots els polítics i que tots els partits són iguals quan és una gran fal·làcia". "És una gran mentida perquè no tots som iguals", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento