Comunitat Valenciana

Vela, Aguilar i Maldonado es mostren feliços amb la seua absolució i creuen que s'ha fet justícia

  • L'exdirector general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Jorge Vela; el seu successor en el càrrec, José Manuel Aguilar, i la que fóra directora de gestió, Elisa Maldonado, s'han mostrat felices després de conéixer la seua absolució en el cas Nóos i consideren que s'ha fet justícia.
Interior de la sala on se celebra el juí del cas Noos
Interior de la sala on se celebra el juí del cas Noos
POOL
Interior de la sala on se celebra el juí del cas Noos

Els tres exalts càrrecs del complex d'oci, que han conegut la resolució judicial a través dels seus advocats, han mostrat la seua alegria per la seua absolució, segons han expressat a Europa Press fonts properes, que han subratllat que tots ells estan pendents de conéixer el detall de la sentència i es mostren prudents davant possibles recursos.

Vela, Aguilar i Maldonado, al costat de l'exvicealcalde de València, Alfonso Grau i l'exsecretari autonòmic de Turisme i Projectes Estratègics de la Generalitat Valenciana, Luis Lobón, són els cinc valencians imputats en el cas Nóos per haver adjudicat a l'Institut Nóos 3,6 milions en contractes sense concurs públic per a organitzar tres edicions dels València Summit -entre 2004 i 2006-. Tots ells han sigut absolts per l'Audiència de Balears.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento