Alternativa a la Cartellera

El Festival de Cinema Independent de Barcelona oferirà durant una setmana més de 400 pel·lícules a set escenaris diferents de la ciutat.
Imatge d’un cartell promocional del Festival de Cinema Independent de Barcelona.
Imatge d’un cartell promocional del Festival de Cinema Independent de Barcelona.
Foto
Imatge d’un cartell promocional del Festival de Cinema Independent de Barcelona.
El cinema independent de 43 països desembarca avui a set espais de Barcelona on es projectaran unes 400 pel·lícules fins al 19 de novembre. El Festival de Cinema Independent de Barcelona, L’Alternativa 2005, comença avui amb el darrer documental de Javier Corcuera, Invierno en Bagdad, com una de les projeccions destacades de la primera jornada del Festival.

Serà a les 20.15 hores a l’auditori de la Fnac-Triangle, un dels escenaris del Festival, juntament amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Méliés Cinemes, l’Institut Francès, la seu de la Societat General d’Autors i Editors (Passeig Colom, 6), l’auditori de Círculo de Lectores i la Casa Amèrica.

Secció oficial

66 pel·lícules formen la secció oficial del Festival, entre les quals hi ha deu llargmetratges. Entre ells, el darrer treball de Llorenç Soler: Kenia y su familia . Per primer cop, es repartiran premis en metàl·lic, però potser el guardó més desitjat per tots els realitzadors serà l’estrena comercial al cinema Casablanca-Kaplan del millor film de ficció.

El Festival comptarà també amb una sèrie d’activitats paral·leles, entre les quals destaca el taller de guió que impartirà a partir de dilluns (a la seu de la SGAE; Passeig Colom, 6) Mitxel Gaztambide, coguionista de la pel·lícula de Julio Medem Vacas.

* Més informació: http://alternativa.cccb.org .

Mostrar comentarios

Códigos Descuento