Comunitat Valenciana

Oltra afirma que Camps ha esgotat l'honorabilitat requerida per a estar en el CJC ja des de "l'amiguet de l'ànima"

  • La portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assenyalat que l'expresident de la Generalitat Francisco Camps ha "esgotat" l'honorabilitat que requereix estar en el Consell Jurídic Consultiu (CJC) ja des de l'"amiguet de l'ànima", frase amb la qual en una conversa telefònica va qualificar l'excap del Consell l'exgerent d'Orange Market, Álvaro Pérez, 'El Bigotes'.
Mónica Oltra (archivo)
Mónica Oltra (archivo)
GVA
Mónica Oltra (archivo)

Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, ha parlat així en ser preguntada per si considera que Camps ha de seguir com a membre nat del CJC per la seua condició d'expresident després de la confessió de Francisco Correa, el considerat presumpte capitost de la trama Gürtel, en la qual va reconéixer que el PP liderat per Camps va pagar en negre els actes de les campanyes de les eleccions municipals de 2007 i de les generals del 2008 a Orange Market.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que està "molt clar" que "l'honorabilitat no només va en el títol "sinó que s'exercix i fa temps que s'ha esgotat", ha dit en referència al tracte que es dóna als presidents i expresidents de la Generalitat de 'Molt Honorable'.

Oltra ha recalcat que, per a estar en determinats òrgans que són "importants", "s'hauria de complir l'exercici de l'honorabilitat". "És una opinió contundent que tinc des de fa huit anys, de quan 'l'amiguet de l'ànima'", ha recalcat. De fet, ha recordat que fins i tot va presentar una proposició no de llei (PNL) per a reformar l'estatut del CJC referent als seus membres nats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento