Comunitat Valenciana

Sanitat defèn que l'acord amb l'IVO es desenvolupa amb "total normalitat" segons els procediments previstos

  • La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha defès este dimecres que l'acord d'acció concertada amb la Fundació Institut Valencià d'Oncologia (IVO) per a l'assistència sanitària integral oncològica a la Comunitat Valenciana s'està desenvolupant amb "total normalitat", segons els procediments previstos en eixe conveni.
Carmen Montón, consellera de Sanitat
Carmen Montón, consellera de Sanitat
CONSELLERIA DE SANIDAD
Carmen Montón, consellera de Sanitat

Així ho ha assenyalat este departament de la Generalitat Valenciana, dirigit per Carmen Montón, després que l'IVO haja denunciat que des de la firma de l'acord s'estan produint "disfuncions" en el procediment d'admissió que generen "demores injustificades i incertesa" en els pacients en la tramitació de les sol·licituds d'accés al centre.

Sanitat ha defès que Conselleria i Fundació compten amb una nova relació, sota el model normatiu d'acció concertada per a la prestació assistencial integral oncològica, "acordada per les dos parts" que permet mantindre l'activitat assistencial que prestava l'IVO a pacients oncològics de la xarxa pública valenciana sota este nou marc de col·laboració.

"Esta fórmula dóna cobertura a tots els pacients que estaven sent tractats l'IVO i permet l'accés de nous pacients a través de la derivació per part de la xarxa pública valenciana", ha afegit este departament.

Este "nou escenari" va entrar en vigor el passat dia 1 de novembre "i s'està desenvolupant amb total normalitat d'acord amb els procediments previstos en el nou model d'acció concertada, que contempla una atenció ràpida i de la major qualitat per als pacients oncològics".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento