Comunitat Valenciana

El temporal deixa este dilluns vents de fins a 90 km/h i ones de fins a 5 metres a la Comunitat Valenciana

  • La ciclogènesi explosiva 'Ana' que va arribar a Espanya este diumenge manté en alerta groga la Comunitat Valenciana amb vents de fins a 80-90 quilòmetres per hora i ones de fins a 5 metres, segons la predicció de l'Aemet.
Predicció per a este dilluns
Predicció per a este dilluns
AEMET
Predicció per a este dilluns

Així, esta matinada s'han registrat ratxes a Bunyol de fins a 83 qm/h, a Xelva 78 qm/h, a Utiel 72 qm/h, a Llíria 71 qm/h, a Vilafranca 66 qm/h, en l'Aeroport de València 65 qm/h, a Xàtiva 63 qm/h, a Ontinyent 62 qm/h, a Montanejos 60 qm/h, a Castelló 59 qm/h, al Pinós 57 qm/h, a València 54 qm/h, a Torreblanca 54 qm/h, a Jalance 54 qm/h i a Vinaròs 51 qm/h.

Este dilluns la Comunitat Valenciana segueix en avís groc per ratxes de vent de fins a 90 km/h i el litoral de Castelló per fenòmens costaners amb ones de fins a 3 metres que en la costa d'Alacant poden ser de fins a 5 metres. El vent disminuirà a moderat al llarg de la vesprada

Este dilluns el cel estarà a la Comunitat Valenciana nuvolós o cobert amb precipitacions al matí, disminuint a poc nuvolós durant la vesprada, mentre que les temperatures aniran en descens al llarg del dia, registrant-se les mínimes al final. Així mateix, es registraran gelades febles en zones altes de l'interior a última hora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento