Comunitat Valenciana

Oltra demana al València que seguisca "en la senda d'equiparar" a l'equip masculí i femení a l'hora de jugar a Mestalla

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha afirmat que li agradaria que el València Club de Futbol "seguira en la senda d'equiparar els seus dos primers equips -masculí i femení- en jugar a Mestalla i en un altre tipus de consideracions".
Mestalla va batre rècord assistència Lliga Femenina Iberdrola (València-Levante)
Mestalla va batre rècord assistència Lliga Femenina Iberdrola (València-Levante)
LALIGA
Mestalla va batre rècord assistència Lliga Femenina Iberdrola (València-Levante)

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans en ser preguntada per les informacions periodístiques que apunten que el fet que el derbi entre els equips femenins del València CF i el Levante UD del pròxim 9 de desembre no se'n vaja a jugar en l'estadi de Mestalla perquè el club reserva este camp només per al combinat masculí.

Sobre este tema, la vicepresidenta ha fet notar que el València CF té "dos primers equips" -el femení, el masculí- i que si Mestalla es reserva a "els primers", entra "tant el masculí com el femení, llevat que estiga lligat al sexe i no a la divisió". "El que em preocupa és que es diga que Mestalla es reserva al primer equip", ha manifestat.

Així mateix, Oltra ha assenyalat que el passat any, amb el derbi femení a Mestalla, al que van assistir milers d'espectadors, "es va fer un pas molt important" pel que ha incidit que "eixa era la senda en la qual calia caminar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento