Comunitat Valenciana

Echávarri: "Passe el que passe, el PSPV no va a tornar a governar amb Guanyar Alacant"

  • L'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, ha sostingut que "passe el que passe" el PSPV "no va tornar a governar amb Guanyar Alacant". Echávarri s'ha mostrat així de contundent a preguntes dels mitjans, este dijous, després del primer ple en el qual el grup socialista ha estat en solitari després que els seus socis -Guanyar i Compromís- hagen abandonat l'equip de Govern.
Gabriel Echávarri al costat d'Eva Montesinos, este dijous
Gabriel Echávarri al costat d'Eva Montesinos, este dijous
EUROPA PRESS
Gabriel Echávarri al costat d'Eva Montesinos, este dijous

Les dos formacions han eixit pel processament d'Echávarri pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i per la seua investigació per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'ajuntament, cunyada del portaveu del PP Luis Barcala.

Preguntat per l'anunci del seu exsoci, el líder de Guanyar Miguel Ángel Pavón, sobre la possibilitat d'aconseguir un nou acord sense ell al capdavant de l'Alcaldia, Gabriel Echávarri ha sentenciat: "Passe el que passe, el PSPV no va a tornar a governar amb Guanyar".

I ha agregat que sense saber "com se'n van a desenvolupar els esdeveniments", ni qui serà el candidat socialista en 2019, sí ha dit que el partit socialista ha après "alguna cosa": "No pot tornar a governar mai més amb representants com els que té Guanyar en estos moments en esta ciutat".

PP, DENÚNCIA POLÍTICA

D'altra banda, l'alcalde ha dit que "com a demòcrata" si es presenta una moció de censura contra el seu equip de Govern es debatrà en el ple i "es lluitarà perquè no tire avant".

No obstant açò, ha precisat que "des de fa temps" ha insistit que la denúncia del PP pel suposat fraccionament de contractes en Comerç era "política" per a "assaltar l'Alcaldia", una circumstància que, al seu juí, es va concretar ahir amb l'anunci del PP de postular-se per a ocupar el govern.

"Al senyor Luis Barcala li importa molt poc la transparència de la contractació", ha sostingut i ha destacat: "En cap cas contemplem dimitir perquè tenim absoluta confiança en el desenvolupament dels processos i confiem".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento