Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar amb una navalla a una mèdic embarassada en un centre sanitari d'Alzira

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 60 anys acusat d'amenaçar amb una navalla de 15 centímetres a una mèdic embarassada en un centre sanitari d'Alzira (València), on el presumpte autor dels fets es trobava en la sala d'espera juntament amb uns familiars.
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, al detingut, al que li van intervenir l'arma blanca, se li imputa un delicte d'amenaces.

Els fets van ocórrer este dimarts quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un centre sanitari d'Alzira on suposadament un home havia amenaçat amb una arma blanca a una dona que estava embarassada.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que una metge del centre, que estava embarassada, suposadament havia sigut amenaçada per un home que es trobava en la sala d'espera al costat d'uns familiars.

Els agents es van dirigir cap al sospitós i després de realitzar diverses comprovacions ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, així com van realitzar una inspecció del lloc i van localitzar una navalla. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento