Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana rebrà este dijous un FLA extraordinari de 185 milions

  • Isabel Bonig es reuneix amb el ministre Montoro, el qual visitarà l'autonomia "per a explicar tot el que ha fet el Govern" i per a entrevistar-se amb diferents sectors.
  • "Anem a sol·licitar totes les reunions que facen falta en defensa dels interessos dels valencians", ha dit la líder del PPCV davant les crítiques per l'encontre.
  • En total, el Govern central aprovarà una dotació extraordinària del Fons de Liquiditat Autonòmic de 600 euros per a totes les comunitats.
Reunió d'Isabel Bonig amb Montoro
Reunió d'Isabel Bonig amb Montoro
PPCV
Reunió d'Isabel Bonig amb Montoro

El Govern d'Espanya aprovarà este dijous una dotació extraordinària del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) de 600 milions d'euros, dels quals 185 milions seran per a finançar el dèficit de 2016 la Comunitat Valenciana, que es convertirà en la "la comunitat que més rebrà" de tota Espanya.

Així ho ha avançat este dimarts la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, després de mantindre una reunió de treball amb el Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, on ha avançat que este dijous s'aprovarà un FLA extra que té com a objectiu finançar el dèficit de la Comunitat Valenciana de 2016, de manera que rebrà 185 milions d'euros d'un total de 600 milions, segons ha informat la formació en un comunicat.

Així mateix, Bonig ha assenyalat que el ministre "vindrà a la Comunitat a explicar tot el que ha fet el Govern" i per a mantindre una reunió amb els diferents sectors per a "explicar la veritat sobre el model de finançament". Ha recordat que el 24 de novembre es reuniran els experts de les diferents comunitats i entregaran el seu informe definitiu sobre el canvi de model de finançament i, a partir d'ací, "es canviarà el sistema de finançament quan el PSOE vullga".

Sobre les crítiques per la seua reunió amb Montoro, ha admés no saber "on està el problema". "No sé si el president de la Generalitat, Ximo Puig, vol que ens quedem a casa, que no parlem i que no treballem. Nosaltres anem a sol·licitar totes les reunions que facen falta en defensa dels interessos dels valencians", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento