Comunitat Valenciana

Baldoví espera que Bonig demane a Montoro les seues disculpes pel "maltractament econòmic" a valencians els últims anys

  • El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha demanat la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que aprofite la seua reunió amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, per a exigir-li que demane disculpes "pel maltractament econòmic al que ha sotmès al territori valencià" durant sis anys.

"És una casualitat que la mateixa setmana que tots els valencians ens manifestarem en els carrers de València per un sistema de finançament just per al País Valencià, Bonig es reunisca amb Montoro per a parlar del mateix tema. Esperem que, ara que s'ha d'estar fent la maleta per a anar a Madrid, meta en ella els desitjos dels valencians", ha explicat Baldoví en una compareixença.

Baldoví proposa la líder del PPCV que li diga a Montoro que demane perdó per cridar "ploramiques" a un poble que "maltracta econòmicament". "Que li recorde que han tingut sis anys de majoria absoluta per a canviar este injust sistema i que no ho han fet i que demane disculpes perquè el nou model de finançament hauria d'haver estat fa 3 anys, tal com marca la llei", ha argumentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento