Comunitat Valenciana

El PP esmena a la totalitat els pressupostos del Consell per a 2018 per ser "ficticis, inviables i poc fiables"

  • El Grup Parlamentari Popular ha registrat este dimecres en les Corts Valencianes una esmena a la totalitat als Pressupostos de la Generalitat de 2018, en considerar que es tracta d'uns comptes "ficticis, irreals, inviables i poc fiables".

El portaveu d'Economia del grup 'popular', Rubén Ibáñez, ha assenyalat en un comunicat que estos pressupostos "no solucionen els problemes dels valencians, tan sols els de el Govern de Puig i Oltra", raó per la qual es demana la devolució del Projecte de Llei al Consell.

En l'esmena es recorda que, per tercer any consecutiu, el Consell ha tornat a incloure "una partida d'ingressos fictícia" en els pressupostos, que ascendeix a 1.325 milions d'euros, "quantitat que tots els exercicis, una vegada ha sigut aprovat el Pressupost, és eliminada, la qual cosa suposa un clar engany als valencians", ha remarcat.

Ibáñez ha subratllat que el projecte de Pressupostos "té nombroses manques i és "deficient" mentre que "el pes relatiu de la despesa social sobre el conjunt del pressupost ha anat disminuint i és inferior al del Pressupost de 2015, la qual cosa suposa una reculada en les polítiques socials i servicis públics".

A més, ha explicat que en l'esmena es posa de manifest que els comptes "no fomenten la creació d'ocupació, ni la competitivitat de l'economia, però en canvi pugen la despesa en assessors i alts càrrecs del Consell".

Per tant, al seu juí, és "impossible" recolzar estos Pressupostos, "en els quals hi ha un engreixe de l'administració, un augment de la despesa del sector públic i la previsió de crear noves agències o convertir Presidència en una immobiliària en comprar sòl".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento