Comunitat Valenciana

Llancen una campanya amb receptes innovadores de 'l'arròs amb coses': "Si vas a fer-ho, fes-ho bé"

  • L'empresa Arròs Dacsa llança una campanya de publicitat a través de la qual vol posar en valor l'anomenat "arròs amb coses", un terme denigrat fins al moment i amb el qual vol demostrar que este producte és "un llenç en blanc que permet infinitat de combinacions, sempre que utilitzes bon arròs i bones coses". El lema de la iniciativa és "Si vas a fer-ho, fes-ho bé".
Imatge de la campanya arròs amb coses
Imatge de la campanya arròs amb coses
DACSA
Imatge de la campanya arròs amb coses

La campanya compta amb un espot i web de receptes d'"arròs amb coses", en la qual fomenta la cuina de plats originals d'arròs, amb ingredients de primera qualitat i amb una mescla equilibrada de sabors, sense noms ni estereotips ni clixés, on caben totes les receptes de l'univers, però amb criteri. A través d'este espai, que s'ha llançat hui, s'ofereixen receptes originals per a elaborar plats d'"arròs amb coses" de qualitat.

L'objectiu d'esta nova campanya és deixar de costat el conflicte de si un plat d'arròs és paella o no i descobrir al públic altres varietats d'arròs més enllà de la tradicional paella valenciana, convidant així a la innovació en la cuina amb receptes tradicionals "millorades" o amb altres més noves, amb ingredients a gust i elecció de cada cuiner. Sempre amb una cosa en comú: l'arròs de qualitat.

CREATIVITAT I INNOVACIÓ

El director de l'àrea d'Arròs Dacsa, Ricardo Císcar, explica, a través d'un comunicat, que "un 'arròs amb coses' ben fet pot ser també un gran plat si s'empren ingredients de primera qualitat i es posa estima en la cuina. Amb esta campanya hem volgut obrir-nos a altres plats i homenatjar-los, perquè en tots ells hi ha creativitat i innovació i és una part fonamental de la cuina valenciana que no tothom veu".

Entre les originals receptes que es proposen en la web es troben la d'Arròs amb peix mantega i algues Hiziki, Arròs amb vi Monastrell, nabius i formatge manxec o Arròs negre de petxines de pelegrí, espàrrecs blancs i llima. "Hi ha ingredients que sorprenen quan pensem en un plat d'arròs, però l'important és que estiga ben fet. Sempre hi ha temps per a provar coses noves. L'important és gaudir de l'arròs.", afig.

Després de l'èxit obtingut amb l'Escola de paelles per a valencians Dacsa, creada en 2015 i per la qual van passar més de 250 alumnes, i després de descobrir al millor cuiner de paelles de la Comunitat Valenciana a través de la primera Lliga Oficial de paelles Dacsa durant la passada temporada, l'empresa Arròs Dacsa aposta ara per la cuina creativa i pel bon arròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento