Comunitat Valenciana

Bonig critica la "doble vara de mesurar" de Compromís i Podem per "no condemnar actes violents d'extrema esquerra"

  • La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha criticat la "doble vara de mesurar" de Compromís i Podem per, segons ella, no sumar-se a una declaració institucional en les Corts de condemna als actes violents del passat 9 d'Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, "tant de grups d'extrema dreta com d'extrema esquerra, a un matrimoni que es va veure insultat i increpat".
Bonig en la seua intervenció
Bonig en la seua intervenció
TWITTER PP CORTS
Bonig en la seua intervenció

En declaracions als mitjans, Bonig ha lamentat que esta proposta no haja tirat avant, després de la declaració unànime de condemna que van recolzar la setmana passada els grups de les Corts contra els incidents protagonitzats per ultres d'extrema dreta en la manifestació vespertina del 9 d'Octubre a València.

La nova declaració proposada pels 'populars' perseguia condemnar tant estos actes com els protagonitzats el mateix dia per "l'extrema esquerra", en tindre coneixement de "un matrimoni que es va veure insultat i increpat".

Bonig ha assenyalat que desconeix si el PSOE ha recolzat esta proposta, Ciudadanos sí, encara que finalment no ha tirat avant perquè "Compromís i Podem s'han negat", en el que veu una mostra de la seua "doble vara de mesurar".

"Sense entrar més, els fets parlen per si sols", ha resolt la líder del PPCV, que ha subratllat que el seu partit "condemna qualsevol violència, vinga d'on vinga".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento