Comunitat Valenciana

1 Nomdedéu: A Sànchez i Cuixart els empresona "una justícia manipulada per un govern que crea proves falses"

  • VALÈNCIA, 17 (EUROPA PRESS)
Missatge en el Facebook d'Enric Nomdedéu
Missatge en el Facebook d'Enric Nomdedéu
FACEBOOK
Missatge en el Facebook d'Enric Nomdedéu

El secretari autonòmic d'Ocupació de la Generalitat Valenciana, Enric Nomdedéu, s'ha referit en xarxes socials a la decisió d'enviar a presó sense fiança als líders de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i ha considerat que qui els envia a presó és "una justícia polititzada i manipulada per un govern que crea falses proves". Al fil d'estes manifestacions, el PP ha exigit al president del Consell, Ximo Puig, que destituïsca este càrrec perquè "espanta inversions amb el seu radicalisme".

El missatge del mur de Facebook d'Enric Nomdedéu diu "Hui van anar a la presó dos dels organitzadors de les mobilitzacions més importants d'Europa en el que va del segle, per un, dos, tres, quatre... anys. Sense incidents. Pacífic. Reivindicatiu. Festiu. Qui els envia és una justícia polititzada i manipulada per un govern que crea proves falses, que utilitza diners públics per a atacar els seus oponents polítics, un govern que ho és gràcies al finançament il·legal. Si això és el que ells entenen per democràcia, jo estic just enfront".

Afig en un altre missatge que "els que fan broma o no entenen el risc que corre la democràcia espanyola, són els mateixos que davant el fum de Mauthausen-Gusen, intentava autoconvencerse que era una barbacoa".

Es dóna la circumstància que, recentment, el secretari autonòmic anunciava que havia decidit deixar inactiva el seu compte de Twitter per a "reflexionar" després de les nombroses crítiques rebudes després de penjar un missatge en el qual deia: "El País Valencià és un lloc fantàstic, s'escapa una vaca a Borriana, apareix una cabra en un hospital de València i hui he vist a (Eduardo) Zaplana". A eixe tuit li va seguir un altre en el qual precisava que "costava reconéixer" a l'expresident de la Generalitat Valenciana, "sense nas i pareix que la malaltia li consumeix, molt deteriorat".

Després del nou missatge, esta vegada en Facebook, el portaveu d'Ocupació del Grup Parlamentari Popular en les Corts Valencianes, Juan Carlos Caballero, ha considerat que "el número dos d'Economia, Enric Nomdedéu, espanta l'arribada d'inversions a la Comunitat amb les seues declaracions incendiàries en contra de la legalitat i l'Estat de dret".

"Ximo Puig -prossegueix- ha de prendre cartes en l'assumpte d'una vegada i destituir-ho immediatament del seu càrrec de secretari autonòmic d'Ocupació perquè este senyor és responsable d'un àrea tan sensible com l'econòmica on és fonamental generar confiança als agents econòmics. En uns moments molt delicats, on nombroses empreses estan arribant a la Comunitat Valenciana fugint de les conseqüències del secessionisme a Catalunya, el número dos d'Economia no es pot dedicar a espantar la seua possible implantació ací amb declaracions extemporànies que no ajuden en res".

CABALLERO: "PATEIX INCONTINÈNCIA VERBAL"

Per a Juan Carlos Caballero, "el catalanista Nomdedéu pateix incontinència verbal i li ha durat poc la inactivitat en xarxes socials per a reflexionar després de la seua anterior eixida de to". "Els esdeveniments a Catalunya deixen entreveure el radicalisme d'este personatge que no pot seguir sent ni un dia més el número dos de la política econòmica del Consell. Puig ha d'adoptar mesures per a allunyar d'un càrrec públic amb responsabilitat a este tipus de persones radicalitzades que són nocives per a la política", insisteix.

Finalment, el diputat popular ha manifestat que "les empreses necessiten certesa i seguretat, per açò fugen de Catalunya i no càrrecs públics que facen declaracions incendiàries que generen temor i inseguretat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento