Comunitat Valenciana

Bonig diu que el PP buscarà el "millor candidat" per a guanyar en la ciutat de València

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat este dilluns que el PP buscarà el millor candidat per a guanyar en la ciutat de València en les pròximes eleccions.
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Isabel Bonig en imatge d'arxiu

Bonig ha realitzat estes declaracions davant els mitjans durant la seua visita a Castelló per a assistir a la reunió del consell de direcció del PP de la capital de la Plana en ser preguntada com valora la possibilitat que el director de Cáritas, Nacho Grande, poguera ser candidat a l'alcaldia de València.

Segons ha dit, "d'ací fins que se sàpia van a eixir 70.000 candidats perquè tothom és conscient que la ciutat de València és fonamental per moltes raons, primer perquè electoralment és fonamental per a la Generalitat Valenciana i per al PP i, sentimentalment, Madrid i València són els dos grans graners del PP".

Així, ha apuntat que s'estan mirant candidats a València i en altres ciutats no solament de la Comunitat Valenciana, sinó de tota Espanya. "Hi haurà una renovació profunda per raons que tots coneixem, es prendrà la decisió conjuntament amb Gènova i s'analitzaran tots les persones amb més i menys experiència, molt conegudes i menys conegudes, i es buscarà el millor candidat o candidata perquè guanye la ciutat de València", ha dit.

Bonig considera que és "bo" que es parle de candidats i que moltíssima gent se sume, "doncs hem passat any i mig en què ningú s'acostava el PP i ara no es poden ni imaginar la quantitat de gent que volen o reunir-se o col·laborar amb nosaltres, uns directament i uns altres de forma anònima, i això és positiu perquè el canvi comença i la gent està notant eixe canvi".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento