Comunitat Valenciana

De la Serna participarà en l'acte dels empresaris a Madrid per a recolzar el Corredor Mediterrani

  • El ministre de Foment del Govern d'Espanya figura com un dels ponents de la clausura de l'acte.
  • L'objectiu de la trobada és que en les infraestructures en general i les ferroviàries en particular, es complete l'actual Espanya radial amb una circular.
  • Els impulsors de la iniciativa consideren "que apostar pel Mediterrani és apostar per Espanya i que connectar territoris contribueix a la vertebració" del país.
El ministre de Foment, Iñigo de la Serna, en roda de premsa
El ministre de Foment, Iñigo de la Serna, en roda de premsa
EUROPA PRESS
El ministre de Foment, Iñigo de la Serna, en roda de premsa

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, participarà en l'acte que l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) ha organitzat dimarts que ve, 3 d'octubre, a Madrid per a recolzar el Corredor Mediterrani i que comptarà amb l'assistència d'uns 2.000 empresaris. Així consta en el programa que l'associació d'empresaris té en la seua pàgina web i en la qual figura De la Serna com un dels ponents de la clausura de l'acte al costat de Vicente Boluda (AVE), José Luís Bonet, (Cambra d'Espanya) o Juan Rosell (CEOE), entre d'altres.

Així mateix, esta prevista l'assistència de destacats empresaris i representants de la societat civil (sindicats, universitats, esportistes i multitud d'organitzacions cíviques). De l'àmbit cameral i patronal estaran els seus màxims representants amb Juan Rosell (CEOE) i José Luís Bonet (Càmera Espanya) al capdavant. Al costat d'ells, presidents de patronals i càmeres de gran part d'Espanya.

Representants de les principals empreses

Entre les empreses, destaquen Luis Aires (BP), Alejandro Blanco (COE) Vicente Boluda (Boluda Corporació Marítima i AVE), Juan José Brugera (Colonial i Cercle d'Economia), Ignacio Ferrero (Idilia), José Ignacio Goirigolzarri (Bankia), Clemente González (Aliberico i Ifema), Juan Roig (Mercadona) i Javier Vega de Seoane (DKV i Cercle d'Empresaris).

Les trobades pel Corredor Mediterrani tenen com a finalitat escenificar la importància i necessitat de la infraestructura i conscienciar al conjunt del país perquè s'implique en la seua reivindicació. Després de les cites celebrades a Tarragona, Múrcia i Almeria, Ifema, a Madrid, acollirà esta trobada. Un dels principals objectius que es persegueix en estes trobades és treballar perquè, en les infraestructures en general i les ferroviàries en particular, es complete l'actual Espanya radial amb una circular, que connecte millor els territoris "i faça més competitiu i pròsper el nostre país".

Des de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), impulsora del canal de comunicació www.elcorredormediterraneo.com, es considera "que apostar pel Mediterrani és apostar per Espanya i que connectar territoris contribueix a la vertebració" del país.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento