Comunitat Valenciana

Xicu Costa, nou director territorial de Caixabank a la Comunitat Valenciana

  • Xicu Costa ha sigut nomenat nou director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, en substitució de Bibiano Martínez, qui dirigirà a partir d'ara la nova direcció executiva adjunta a la Direcció General de Negoci.
Xicu Costa nou director de Caixabnk a la Comunitat
Xicu Costa nou director de Caixabnk a la Comunitat
CAIXABANK
Xicu Costa nou director de Caixabnk a la Comunitat

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, com a nou màxim responsable d'esta direcció territorial, Xicu Costa gestionarà l'activitat de les 435 oficines i més d'un milió de clients que té l'entitat a la Comunitat.

Xicu Costa, que fins ara era director territorial de CaixaBank a Balears, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i diplomat en Alta Direcció per IESE.

Es va incorporar a l'entitat en 1995 provinent del BBVA i, des d'aleshores, ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat en l'entitat, entre els quals destaca la seua tasca com a director d'Àrea de Negoci i, posteriorment, com a director d'empreses en diferents territoris.

Per la seua banda, Bibiano Martínez, que fins ara era director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat d'Alacant, i MBA Executive per ICADE Madrid.

Va començar la seua trajectòria en el Banc del Comerç, passant posteriorment a Banesto on va exercir diversos llocs directius en diferents províncies. Es va incorporar a CaixaBank al novembre de 2008 on ha exercit fins al moment com a director territorial de la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento