Comunitat Valenciana

Els llibres en català tornen per segon any a la Plaça de l'Ajuntament de València en la Plaça del Llibre

  • La Plaça de l'Ajuntament de València s'omplirà de llibres, autors i lectors durant la cinquena edició de la Plaça del Llibre, la fira del llibre en català que se celebrarà per segon any consecutiu en la cèntrica plaça entre l'1 i el 5 de novembre, segons ha informat la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) en un comunicat.
Cartell de la Plaça del Llibre
Cartell de la Plaça del Llibre
ORGANIZACIÓN-FULL
Cartell de la Plaça del Llibre

La fira portarà un "ampli programa d'activitats" que inclourà presentacions de llibres, actuacions musicals, taules redones, tallers i activitats infantils. Des de l'organització han assenyalat que la Plaça es vol convertir en un punt de trobada per als lectors i lectores que vullguen conéixer les novetats editorials".

La Plaça del Llibre d'enguany està organitzada per FULL i la Generalitat Valenciana, en el marc del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura. Este esdeveniment és una iniciativa de l'Associació d'Editors del País Valencià, el Gremi de Llibreters de València, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià.

En la fira participaran deu llibreries i més de 30 editorials que publiquen llibres en català. A més, també col·laboraran l'Ajuntament de València, les biblioteques municipals de la ciutat i les universitats públiques valencianes.

Des de l'organització han destacat que als matins, les activitats de la Plaça estaran "especialment dirigides els escolars valencians" i comptaran amb activitats gratuïtes per a tots els nivells.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento