Comunitat Valenciana

Detinguda una dona per deixar solos els seus dos fills de 6 anys i tornar a casa borratxa

  • Agents de la Policia Local de València han detingut una dona este diumenge per deixar sols a casa als seus fills de sis anys i tornar amb símptomes d'embriaguesa, segons ha informat en un comunicat.

Una veïna va veure els dos xiquets eixir de casa i creuar sols el carrer. La dona va cridar al 092 per a denunciar els fets i els agents van acudir al domicili i van preguntar als xiquets per la seua mare.

Els menors van explicar que quan es van despertar no hi havia ningú a casa i que esta situació s'havia produït en més ocasions quan estaven amb la seua mare.

La patrulla va inspeccionar el domicili que es trobava en unes condicions pèssimes de salubritat. Els agents es van posar en contacte amb la mare que es va personar en el lloc amb símptomes d'embriaguesa. En no poder fer-se càrrec dels menors va facilitar el contacte del pare que es va personar en el lloc i es va fer càrrec dels menors.

Per tals motius, es va procedir a la detenció de la dona que va ser posada a la disposició de l'autoritat judicial en la Inspecció Central de Guàrdia, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento