Comunitat Valenciana

Miguel Bosé aterra a València la pròxima setmana amb la seua Gira 'Estaré 2017'

  • El cantant oferirà un concert el pròxim dimecres 6 de setembre a partir de les 22 hores a la plaça de bous de la ciutat.
  • Durant el recital presentarà en directe els seus grans èxits així com el seu últim àlbum, titulat ‘MTV Unplugged’.
  • En 2016 va rebre a Espanya la Medalla Internacional de les Arts, el Premi Ondas i el primer Golden Music Award de Los40.
El cantante Miguel Bosé.
El cantante Miguel Bosé.
EUROPA PRESS
El cantante Miguel Bosé.

El cantant Miguel Bosé aterrarà a València el pròxim dimecres 6 de setembre amb la seua Gira 'Estaré 2017'. Ho farà en la plaça de bous, a partir de les 22 hores, en un concert organitzat per Arrop i Tallaetes Musical.

En la seua actuació presentarà en directe els seus grans èxits i el concepte del seu últim àlbum 'MTV Unplugged', un document audiovisual que mostra a Miguel Bosé com mai abans se li ha escoltat i vist sobre un escenari, un projecte únic en la seua carrera.

Amb 17 àlbums d'estudi, més de 30 milions de discos venuts, gires multitudinàries i més de 70 èxits que han aconseguit el número 1 a Europa i Amèrica, ha rebut tots els reconeixements existents en la indústria de la música llatina. Només el passat any, va rebre a Espanya la Medalla Internacional de les Arts 2016, el Premi Ondas i el primer Golden Music Award, guardó especial lliurat per Los40.

En ell inclou dues cançons inèdites: 'Dime qué diré' (regal de Juan Luis Guerra) i 'Estaré' (composta pel propi Miguel). L'àlbum va aconseguir el número 1 de vendes a Espanya, Mèxic, Colòmbia, Xile, Panamà, Perú, Argentina, Equador i Estats Units.

El disc, produït per Nicolás Sorín, va ser gravat en 2016 en la Ciutat de Mèxic i va comptar amb la col·laboració de Pablo Alborán, Juanes, Álex González i Sergio Vallín de Maná, Natalia Lafourcade, Ximena Sariñana, Marco Antonio Solís, Fonseca, Benny Ibarra i Sasha Sokol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento