Comunitat Valenciana

CCOO, UGT i la CEV treballen en un manifest conjunt pel finançament

  • Aquestes entitats anunciaran la convocatòria a mitjan setembre.
  • Estan treballant en un document que es presentarà als partits polítics i a la societat civil valenciana.
  • "El present i el futur de la ciutadania valenciana estan en joc", asseguren des de CCOO PV.
Crida pel finançament valencià
Crida pel finançament valencià
EUROPA PRESS
Crida pel finançament valencià

CCOO PV, UGT PV i la patronal CEV s'han reunit aquest dimarts per a valorar la situació en la qual es troba el sistema de finançament autonòmic i treballar en un manifest conjunt, i està previst que a mitjan setembre s'anuncie la data de la convocatòria de la mobilització social per a reclamar aquesta reforma.

Així ho ha assenyalat en un comunicat CCOO PV, que ha assegurat que "garanteix la convocatòria de manifestació" i que el document sobre el qual estan treballant es presentarà als partits polítics i a la societat civil valenciana perquè arreplegue el major nombre d'adhesions possible.

A mitjan setembre s'anunciarà la data de la manifestació i del pla de treball previ, que inclourà les diferents accions que conduiran a aquesta mobilització social.

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha insistit en la necessitat d'aquesta convocatòria, ja que "el present i el futur de la ciutadania valenciana estan en joc". Ha recordat que l'informe d'experts "va corroborar les injustícies d'un sistema de finançament que discriminava al País Valencià respecte a la resta d'autonomies".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento