Comunitat Valenciana

Policia de la Generalitat detecta 90 empreses clandestines i 179 treballadors sense contracte el primer semestre de 2017

  • La Policia de la Generalitat Valenciana ha detectat 229 activitats econòmiques il·legals -entre elles 90 empreses clandestines i 179 treballadors sense contracte- durant els primers sis mesos de 2107 en el marc de l'operació 'Ecosub', que s'ha saldat amb la detenció de 21 persones, 44 investigats i 3.368 vehicles controlats.
Imatge de recurs de Policia de la Generalitat
Imatge de recurs de Policia de la Generalitat
GVA
Imatge de recurs de Policia de la Generalitat

Esta operació té com a objectiu localitzar empreses que operen el marge de la llei i evitar la competència deslleial, l'intrusisme, la publicitat enganyosa o els fraus a la Seguretat Social o a l'Agència Tributària, segons ha explicat l'administració autonòmica en un comunicat.

Entre les activitats il·legals que han detectat els agents es troben 90 empreses clandestines, 96 tallers d'automòbil, 15 transportistes, 6 fruteries, 13 magatzems i 9 locals de joc. En totes estes inspeccions s'han detectat un total de 179 treballadors sense contracte.

ESCOLA INFANTIL D'ESTIU SENSE LLICÈNCIA

A més, la Policia de la Generalitat també ha localitzat una escola infantil d'estiu que mancava de llicència d'activitat, quatre ludoteques que actuaven com a escoles i particulars que usaven les seues furgonetes reparar de vehicles de manera itinerant.

Les investigacions s'han dut a terme amb la col·laboració de la Inspecció de Treball del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, la Conselleria de Sanitat i la d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento