Educació inverteix 500.000 euros en les beques d'excel·lència per als alumnes universitaris

Educació inverteix 500.000 euros en les beques d'excel·lència per als alumnes universitaris

Educació inverteix 500.000 euros en les beques d'excel·lència per als alumnes universitaris
Educació inverteix 500.000 euros en les beques d'excel·lència per als alumnes universitaris (GVAEDUCACIO)
Ampliar
  • Consisteix en l'exempció del pagament de la taxa de matrícula per a la realització d'un màster o curs de formació durant el curs 2016-2017 o 2017-2018.
  • L'objectiu de la Generalitat Valenciana és premiar l'esforç i valorar el rendiment acadèmic dels millors alumnes de cada titulació universitària.
  • Les sol·licituds podran realitzar-se fins al 30 d'octubre de 2017 i cada beneficiari podrà percebre fins a 3.000 euros per a un màster o curs de formació.

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les beques d'excel·lència per a alumnes universitaris amb millors expedients del curs 2015-2016. Esta ajuda, a la qual la Generalitat destina un total 500.000 euros, consisteix en l'exempció del pagament de la taxa de matrícula per a la realització d'un màster o curs de formació durant el curs 2016-2017 o 2017-2018, així com l'expedició d'un diploma acreditatiu de l'excel·lència.

Les ajudes estan destinades als qui hagen conclòs, durant el curs 2015-2016, estudis d'educació universitària en les universitats públiques valencianes i estudis superiors en centres de titularitat pública adscrits a l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV), explica el departament de Campanar en un comunicat.

L'objectiu és premiar l'esforç i valorar el rendiment acadèmic dels millors alumnes de cada titulació universitària. Per a açò, es destinarà un import màxim de 3.000 euros per beneficiari amb millor expedient, perquè puga realitzar el màster o curs de formació de forma totalment gratuïta. El termini de presentació de les sol·licituds per part de les universitats i l'ISEAC finalitza el 30 d'octubre de 2017.

La concessió d'estes beques té com a finalitat la promoció de l'excel·lència acadèmica en els estudis oficials de grau, llicenciatura, enginyeria, arquitectura, diplomatura, magisteri, enginyeria tècnica, arquitectura tècnica i per quart any consecutiu, ensenyaments artístics superiors en els centres públics adscrits a l'ISEACV, mitjançant un reconeixement oficial que constitueix un estímul per a millorar el rendiment acadèmic, ja que els beneficiaris són els estudiants amb la màxima nota mitjana en l'expedient.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3093278/0/educacio-convoca-les-beques-dexcel-l-ncia-per-als-alumnes-universitaris-per-import-500-000/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios