La Policia investiga la mort d'una persona trobada calcinada en un habitatge de València

La Policia investiga la mort d'una persona trobada calcinada en un habitatge de València

  • La Policia Nacional està investigant la mort d'una persona el cadàver de la qual ha sigut trobat calcinat en un habitatge de la ciutat de València, segons han confirmat a Europa Press fonts policials.

Ahir a la vesprada es va registrar un incendi en una vivenda del número 29 del carrer Marqués de Zenete i, després de sufocar-lo, es va trobar el cadàver d'una persona.

La Policia ha obert una investigació per a determinar les causes i l'origen del foc, a més de la defunció de la persona que es va trobar en la casa.

S'està en espera de l'autòpsia per a determinar la identitat de la persona, que possiblement és una dona i podria ser l'habitant de l'habitatge afectat per l'incendi, han indicat les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3092700/0/policia-investiga-mort-duna-persona-trobada-calcinada-habitatge-val-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios