Comunitat Valenciana

Mor una jove i una altra resulta ferida en un accident entre un cotxe i una moto en Port de Sagunt

  • Una jove ha mort i una altra ha resultat ferida en un accident de trànsit en el qual s'han vist implicats un vehicle i una moto en la localitat valenciana de Port de Sagunt, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Sagunt i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El succés es va registrar este dimarts a la vesprada. Sobre les 18.00 hores, el CICU va rebre un avís en el qual s'alertava d'un accident# de trànsit en Port de Sagunt.

Fins al lloc indicat es va desplaçar una unitat del Servici d'Ajuda Mèdic Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB). En l'accident va morir una jove, que anava en una moto, i la seua acompanyant va resultar ferida. Va ser traslladada fins a l'Hospital de Sagunt on es troba ingressada amb pronòstic reservat, han concretat a Europa Press fonts del CICU.

Des del consistori de Sagunt -que no han oferit detalls de l'accident, únicament que les xiques van ser envestides per un vehicle- han expressat el condol i han transmès el suport a la família de la morta.

L'alcaldessa en funcions de la localitat, Teresa García, ha manifestat: "Dir a les famílies que la força de tots els saguntins està amb ells en estos moments tan durs, i igualment també volem expressar un desig de força i d'ànim cap a la família de l'altra jove que, en este moment, es troba en l'hospital passant un tràngol molt difícil", ha dit.

García ha agregat que "quan es produïx un accident que trunca la vida d'un dels nostres menors, l'ajuntament sempre expressa la seua condolença i el seu dolor, posant les banderes a mitja asta en tots els edificis municipals, i així procedirem al llarg del dia de hui", ha explicat.

"És una autèntica desgràcia -ha afegit- que menors de la nostra població es vegen involucrats en accidents tan difícils com estos. El trànsit no pot ser un motiu de truncar vides, sinó que ha de ser un motiu de seguretat, per açò volem expressar nostra més sentida condolença i desitjar-los molta força i molt ànim en un moment tan dolorós com a este", ha postil·lat García.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento