Comunitat Valenciana

Dos detinguts i més de 100 plantes de marihuana confiscades en una operació policial a Elx

  • La Policia Nacional ha confiscat 102 plantes de marihuana i quasi 1.000 grams en cabdells en una operació realitzada en el marc de la lluita contra el trànsit de drogues al detall en la ciutat d'Elx (Alacant). En l'operatiu han resultat detinguts dos homes als quals se'ls imputa un delicte contra la salut pública i, a més, s'ha desarticulat un punt negre de venda de droga.
La Policia Nacional Confisca Més De 100 Plantes De Marihuana En Una Operació Amb
La Policia Nacional Confisca Més De 100 Plantes De Marihuana En Una Operació Amb
POLICÍA NACIONAL
La Policia Nacional Confisca Més De 100 Plantes De Marihuana En Una Operació Amb

Els agents van tindre coneixement de l'existència d'un domicili des del qual es podria estar distribuint marihuana a diferents punts de la ciutat, per la qual cosa es va disposar un operatiu a fi de comprovar la veracitat de la informació. Després de diversos dies d'investigació els agents van concretar que des del domicili no solament es venien droga, sinó que també es cultivava marihuana, explica la Policia a través d'un comunicat.

Una vegada concretades les identitats dels habitants del domicili, es va dur a terme una entrada i escorcoll on es va confiscar la droga i material utilitzat pels arrestats per al cultiu i elaboració de la substancia estupefaent: 102 plantes de marihuana, 965 grams de cabdells, elements de ventilació i il·luminació, 24 llums, 24 transformadors, 2 filtres de carboni i 14 ventiladors.

Als detinguts -dos hòmens de nacionalitat espanyola i portuguesa de 26 i 55 anys- se'ls va imputar un delicte contra la salut pública, pel qual van ser posats a disposició judicial. La detenció ha sigut duta a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial d'Elx (Alacant).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento