Comunitat Valenciana

Detingut un jove per robar a ancianes a les quals oferia ajuda per a portar la compra

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia (Alacant) un jove espanyol de 19 anys acusat de quatre robatoris amb violència i intimidació i un furt comesos a Gandia (València), després d'apoderar-se de joies que arrabassava a dones d'edat avançada en els portals i proximitats dels seus habitatges, després d'ajudar-les a portar les bosses de la compra.
Detinguts per diversos robatoris i furts a dones d'edat avançada a Gandia
Detinguts per diversos robatoris i furts a dones d'edat avançada a Gandia
POLICIA NACIONAL
Detinguts per diversos robatoris i furts a dones d'edat avançada a Gandia

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents d'un robatori amb violència ocorregut a mitjan abril, quan a una dona que es dirigia a entrar en el seu portal amb el caminador se li va acostar una persona oferint-li ajuda amb les borses. Una vegada dins li va robar pel procediment de l'estiró els penjolls del coll valorats en uns 6.000 euros.

En el transcurs de les investigacions els agents van conéixer altres quatre fets més, tres robatoris amb violència i un furt que s'havien comès en poc més d'un mes, sent l'últim d'ells el 23 de maig, que havien creat certa alarma social.

Els agents van seguir la pista del sospitós, que havia fugit a Tarragona i que posteriorment va ser identificat en un control a Dénia, on va ser detingut. L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento