Comunitat Valenciana

Quatre anys de presó per a quatre homes per intentar matar un altre contra el qual van xocar en arreplegar unes pizzes

  • La secció cinquena de l'Audiència Provincial de València ha condemnat quatre homes a la pena de quatre anys de presó per intentar matar un altre amb el qual van xocar involuntàriament en arreplegar unes pizzes en un local de l'Avinguda Blasco Ibáñez.
Ciutat de la Justícia
Ciutat de la Justícia
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia

Així consta en la sentència -dictada després d'una conformitat entre la Fiscalia i la resta de parts-, en la qual el tribunal condemna estos quatre homes per un delicte d'homicidi en grau de temptativa amb la concurrència de la circumstància agreujant d'abús de superioritat i l'atenuant de disminució del dany. Al costat de la pena de presó, hauran d'indemnitzar la víctima amb 105.624,14 euros.

L'11 d'octubre de 2015, sobre les 7.00 hores, la víctima va xocar involuntàriament amb un dels condemnats, amb antecedents penals, quan estava arreplegant una pizza en un local de Blasco Ibáñez i es van creuar diverses paraules sense major transcendència.

Minuts després, quan la víctima estava en les proximitats de la pizzeria, va ser abordada per este condemnat i altres tres homes i li van trencar una guitarra que portaven en el cap. També el van agredir amb una o diverses armes blanques en el coll i abdomen, principalment. Una vegada l'home estava en el sòl sense consciència, van saltar sobre el seu coll, cap i esquena, amb constants patades.

Com a conseqüència de les múltiples agressions, la víctima va perdre diverses peces dentals i va patir diferents ferides en diverses parts del seu cos. Va tardar a curar-se 46 dies, dos d'ells amb estada hospitalària. Les lesions li van produir una incapacitat parcial per al desenvolupament de les seues activitats i ocupacions habituals.

Estes ferides hagueren pogut provocar la mort de la víctima per afectar el coll de no haver rebut tractament mèdic i quirúrgic urgent per a la seua curació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento