Comunitat Valenciana

La webserie valenciana 'Todos queríamos matar al presidente' s'estrenarà en el festival de Marsella

  • La webserie valenciana 'Todos queríamos matar al presidente' s'estrenarà en el festival "més prestigiós del gènere", el Marseille Web Fest, que té lloc a la ciutat francesa des de l'any 2011, segons han informat responsables de la producció en un comunicat.
'Todos queríamos matar al presidente'
'Todos queríamos matar al presidente'
MIGUEL CAÑIZARES
'Todos queríamos matar al presidente'

El certamen ha seleccionat la ficció espanyola en la seua secció oficial a concurs en la seua setena edició. La directora de la sèrie, Ana Ramón Rubio, i els dos actors protagonistes, Ana Caldas i Fede Rey, visitaran Marsella a l'octubre del 2017 per a presentar la sèrie.

Escrita i dirigida per Ana Ramón Ros -creadora i directora de 'Sin vida propia'- i Miguel Cañizares, productor, són els responsables d'esta nova webserie. Es tracta d'un thriller còmic que reunix gran part dels actors de l'antiga 'Sin vida propia' que els va portar pels festivals de webseries dels Estats Units, Austràlia, el Canadà, Europa i Àsia.

La ficció explica la història d'un grup de treballadors d'un càtering que rep la inesperada visita d'Alfonso Martínez de Ochoa, president d'un hipotètic partit polític corrupte, conegut pels seus escàndols, els seus excessos i la seua vida nocturna. Després de bromejar amb enverinar-li el menjar, el president apareixerà mort en estranyes circumstàncies al matí següent.

La intèrpret sevillana Ana Caldas ('After Party', 'Carmina') i l'actor madrileny Jaime Reynolds ('Luciérnagas', 'Cuéntame') són els protagonistes d'esta comèdia amb tocs de novel·la negra que s'estrenarà internacionalment a Marsella a l'octubre. Completen el repartiment Fede Rey, María Albiñana, Joan Manuel Gurillo, Irene Olmos i Jordi Marquina.

El festival de webseries de Marsella és el més important d'este format i rep al voltant de 450 sol·licituds anuals. Presidit per Jean Michel Albert, des de la seua creació ha promogut el desenvolupament de la indústria digital i la seua adaptació al canvi tecnològic. Únicament 21 ficcions de tot el món competiran enguany en el festival de les més de 450 rebudes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento