Comunitat Valenciana

Detingut el monitor d'un taller d'espiritualitat per abusar sexualment d'una alumna

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en València un home de 62 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual, després de realitzar tocaments a una jove de 23 anys que va assistir a diversos tallers d'espiritualitat en els quals ell era monitor, informa la Prefectura Superior.
Imatge de recurs d'un agent de policia
Imatge de recurs d'un agent de policia
JEFATURA SUPERIOR DE POLICÍA NACIONAL CV TWITTER
Imatge de recurs d'un agent de policia

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que una jove podria haver sigut víctima d'abús sexual per part d'un monitor de tallers espirituals i meditació.

Els policies van esbrinar que la jove havia assistit a diversos tallers impartits pel sospitós a València i que en un d'ells el monitor l'havia citat per whatsapp en la seua casa, ja que, segons ell, se n'anaven a reunir diverses persones allí per a realitzar-los.

No obstant açò, a este taller no havia assistit ningú més que la xica i l'ara detingut, aprofitant que es trobaven sols, presumptament va començar a realitzar tocaments a la jove sense el seu permís mentre realitzava els exercicis.

Finalment, els agents van localitzar el sospitós i després de les indagacions pertinents el van detindre este dimecres com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l'obligació de personar-se davant l'Autoritat Judicial quan fóra requerit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento