Comunitat Valenciana

La UDEF llança un operatiu contra el Grupo Zed per danyar els seus accionistes amb el concurs de creditors

  • La Fiscalia Anticorrupció i la Unitat de Delictes Econòmiques i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional han llançat un operatiu contra el Grupo Zed i la família al capdavant de l'empresa, els Pérez Dolset, per danyar els seus accionistes amb el concurs de creditors, han informat a Europa Press fonts policials.

La investigació es remunta a l'agost del 2016 i va ser iniciada per la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV). Les citades fonts han confirmat que s'esperen huit detencions i 18 escorcolls a Madrid, València i Barcelona. Entre els arrestats estarien diversos membres de la família Pérez Dolset.

Els investigadors consideren que els administradors de l'empresa tecnològica Zed van incórrer amb la liquidació de l'empresa en els delictes d'insolvència punible, administració deslleial, frau i falsedat documental. Anticorrupció porta mesos seguint la pista a una trama societària internacional que presumptament hauria permès l'enriquiment il·lícit perjudicant a petits accionistes.

El Grupo Zed és l'empresa creadora d'èxits en el sector dels videojocs com ara Commando, que va originar quantiosos beneficiosos des de finals dels anys 80. La companyia està també darrere de la producció d'altres èxits com la pel·lícula 'Planet51'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento