Versión impresa

Cues de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts en l'accés al Port de València per la V-30

Cues de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts en l'accés al Port de València per la V-30
Cues de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts en l'accés al Port de València per la V-30 (VALENCIAPORT)
Ampliar
  • L'accés al Port de València per la V-30 ha registrat retencions de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts, sobre les 8.15 hores a les 8.39 hores, conseqüència de l'acumulació de camions per la jornada de vaga d'estibadors del dilluns. No obstant açò, a les 9.30 el trànsit ja s'havia restablit i la circulació passava a ser fluïda, segons el Centre de Gestió de Trànsit (CGT).

Així mateix, la circulació en les entrades a les principals terminals de contenidors del recinte portuari Noatum, MSC i APM és "fluïda" i registren "normalitat", segons fonts portuàries.

La jornada de vaga d'este dilluns va ser secundada pel 100% del sector de l'estiba i es va desenvolupar, no obstant açò, amb normalitat, sense incidents i amb estricte compliment dels servicis mínims.

Els estibadors estan cridats a parar este dimecres i divendres totes les hores imparells des de les 8.00 hores fins a la mateixa hora de l'endemà. La parada succeïx a la de 48 hores ininterrompudes que van dur a terme la passada setmana, i a les tres jornades de parades parcials que van secundar l'anterior, mobilitzacions que, segons el Ministeri de Foment, han suposat un cost de 146 milions d'euros per a l'economia i el desviament de desenes de bucs.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3069273/0/cues-fins-dos-quil-metres-mig-primera-hora-deste-dimarts-lacces-al-port-val-ncia-per-v-30/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR