Cues de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts en l'accés al Port de València per la V-30

Cues de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts en l'accés al Port de València per la V-30

Cues de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts en l'accés al Port de València per la V-30
Cues de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts en l'accés al Port de València per la V-30 (VALENCIAPORT)
Ampliar
  • L'accés al Port de València per la V-30 ha registrat retencions de fins a dos quilòmetres i mig a primera hora d'este dimarts, sobre les 8.15 hores a les 8.39 hores, conseqüència de l'acumulació de camions per la jornada de vaga d'estibadors del dilluns. No obstant açò, a les 9.30 el trànsit ja s'havia restablit i la circulació passava a ser fluïda, segons el Centre de Gestió de Trànsit (CGT).

Així mateix, la circulació en les entrades a les principals terminals de contenidors del recinte portuari Noatum, MSC i APM és "fluïda" i registren "normalitat", segons fonts portuàries.

La jornada de vaga d'este dilluns va ser secundada pel 100% del sector de l'estiba i es va desenvolupar, no obstant açò, amb normalitat, sense incidents i amb estricte compliment dels servicis mínims.

Els estibadors estan cridats a parar este dimecres i divendres totes les hores imparells des de les 8.00 hores fins a la mateixa hora de l'endemà. La parada succeïx a la de 48 hores ininterrompudes que van dur a terme la passada setmana, i a les tres jornades de parades parcials que van secundar l'anterior, mobilitzacions que, segons el Ministeri de Foment, han suposat un cost de 146 milions d'euros per a l'economia i el desviament de desenes de bucs.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3069273/0/cues-fins-dos-quil-metres-mig-primera-hora-deste-dimarts-lacces-al-port-val-ncia-per-v-30/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios