Versión impresa

Metrovalencia oferirà este dimarts servicis mínims del 70% en les parades parcials convocades en el tramvia

Metrovalencia oferirà este dimarts servicis mínims del 70% en les parades parcials convocades en el tramvia
Metrovalencia oferirà este dimarts servicis mínims del 70% en les parades parcials convocades en el tramvia (GVA)
Ampliar
  • Metrovalencia oferirà uns servicis mínims del 70% durant la parada parcial convocada este dimarts pels sindicats en el tramvia, entre la franja horària compresa entre les 8.00 i les 10.00 hores i les 18.00 i 20.00 hores en les línies 4, 6 i 8, segons informa la Generalitat.

La Direcció General de Treball ha dictaminat, com a servicis essencials mínims, que es produïsquen el 70% de les circulacions ordinàries regulars dels tramvies durant les parades.

FGV lamenta les molèsties que puguen ocasionar estes mesures, derivades de les parades convocades pels sindicats.

Els horaris d'estos servicis estan a la disposició dels usuaris en les instal·lacions i estacions de Metrovalencia, en el telèfon gratuït d'atenció al client 900 46 10 46 i en el lloc web www.metrovalencia.es, a més de poder establir comunicació a través de les xarxes socials de Facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i Twitter (@metrovalencia).

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3069263/0/metrovalencia-oferir-este-dimarts-servicis-minims-70-les-parades-parcials-convocades-tramvia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR