Oltra trau a licitació 602 places d'atenció en centres d'acolliment per 74 milions d'euros

Oltra trau a licitació 602 places d'atenció en centres d'acolliment per 74 milions d'euros

Oltra trau a licitació 602 places d'atenció en centres d'acolliment per 74 milions d'euros
Oltra trau a licitació 602 places d'atenció en centres d'acolliment per 74 milions d'euros (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La durada del contracte serà, com a màxim, de dotze mesos a explicar des de l'endemà a la seua formalització, que estima el seu inici l'1 de juliol de 2017.
  • Aquest dilluns s'ha publicat l'oferta, que està dirigida a l'atenció de xiquets del sistema de protecció, que es troben baix la guarda o tutela de la Generalitat.
  • Eixiran a concurs en vuit lots que inclouen atenció general, a la primera infància amb necessitats especials, embarassades i menors amb problemes de conducta.

Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret a licitació 602 places d'atenció residencial en centres d'acolliment situats a la Comunitat, per a l'atenció de xiquets i adolescents del sistema de protecció, que es troben baix la guarda o tutela de la Generalitat, per un import total de 73.983.222,40 euros, segons publica este dilluns el BOE.

Estes places eixiran a concurs en vuit lots. El primer inclou 42 places d'atenció general en la província de Castelló; el segon, 16 places d'atenció a la primera infància amb necessitats especials en la província de València; el tercer 20 places en centres de protecció específic de menors amb problemes de conducta en la província de València. I el quart 14 places d'atenció a adolescents embarassades i mares adolescents en la província de València.

Per la seua banda, el cinqué engloba 260 places d'atenció general en la província de València; el sisé 20 places d'atenció a la primera infància amb necessitats especials en la província d'Alacant; el seté vuit places d'atenció a adolescents embarassades i mares adolescents en la província d'Alacant i l'últim 222 places d'atenció general en la província d'Alacant.

La durada del contracte serà, com a màxim, de dotze mesos a explicar des de l'endemà a la seua formalització, que estima el seu inici l'1 de juliol de 2017, i finalitzant, en tot cas, el 30 de juny de 2018, tots dos inclusivament. La data límit de presentació serà el 14 de juliol de 2017 fins a les 14.30 hores.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3068577/0/oltra-trau-licitacio-602-places-datencio-centres-dacolliment-per-74-milions/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios