Versión impresa

Oltra trau a licitació 602 places d'atenció en centres d'acolliment per 74 milions d'euros

Oltra trau a licitació 602 places d'atenció en centres d'acolliment per 74 milions d'euros
Oltra trau a licitació 602 places d'atenció en centres d'acolliment per 74 milions d'euros (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La durada del contracte serà, com a màxim, de dotze mesos a explicar des de l'endemà a la seua formalització, que estima el seu inici l'1 de juliol de 2017.
  • Aquest dilluns s'ha publicat l'oferta, que està dirigida a l'atenció de xiquets del sistema de protecció, que es troben baix la guarda o tutela de la Generalitat.
  • Eixiran a concurs en vuit lots que inclouen atenció general, a la primera infància amb necessitats especials, embarassades i menors amb problemes de conducta.

Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret a licitació 602 places d'atenció residencial en centres d'acolliment situats a la Comunitat, per a l'atenció de xiquets i adolescents del sistema de protecció, que es troben baix la guarda o tutela de la Generalitat, per un import total de 73.983.222,40 euros, segons publica este dilluns el BOE.

Estes places eixiran a concurs en vuit lots. El primer inclou 42 places d'atenció general en la província de Castelló; el segon, 16 places d'atenció a la primera infància amb necessitats especials en la província de València; el tercer 20 places en centres de protecció específic de menors amb problemes de conducta en la província de València. I el quart 14 places d'atenció a adolescents embarassades i mares adolescents en la província de València.

Per la seua banda, el cinqué engloba 260 places d'atenció general en la província de València; el sisé 20 places d'atenció a la primera infància amb necessitats especials en la província d'Alacant; el seté vuit places d'atenció a adolescents embarassades i mares adolescents en la província d'Alacant i l'últim 222 places d'atenció general en la província d'Alacant.

La durada del contracte serà, com a màxim, de dotze mesos a explicar des de l'endemà a la seua formalització, que estima el seu inici l'1 de juliol de 2017, i finalitzant, en tot cas, el 30 de juny de 2018, tots dos inclusivament. La data límit de presentació serà el 14 de juliol de 2017 fins a les 14.30 hores.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3068577/0/oltra-trau-licitacio-602-places-datencio-centres-dacolliment-per-74-milions/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR