Comunitat Valenciana

César Sánchez sobre l'obertura de diligències: "Cal ser cauts, tindre tranquil·litat"

  • El president de la Diputació d'Alacant i alcalde de Calp, César Sánchez, ha mostrat la seua confiança en què "prompte" se solucione l'obertura de diligències per part d'un jutjat després de la denúncia que li ha interposat Fiscalia per coaccions i malversació, i ha assenyalat que "cal ser cauts, tindre tranquil·litat i esperar a què es resolga la qüestió".
César Sánchez, en el centre de la taula, este dijous en el jaciment de Lucentum
César Sánchez, en el centre de la taula, este dijous en el jaciment de Lucentum
EUROPA PRESS
César Sánchez, en el centre de la taula, este dijous en el jaciment de Lucentum

Fiscalia va presentar una denúncia contra Sánchez per coaccions i malversació arran de la denúncia prèvia d'una treballadora interina de l'Ajuntament, que va acusar l'alcalde d'haver-la obligat a treballar per a la seua campanya electoral en les eleccions de 2015.

A preguntes dels mitjans, César Sánchez ha reconegut que "estes coses, a títol personal", no li fan "gràcia" i "molt especialment quan un treballa de la manera més honrable possible". "Ara bé, crec que que cal ser cauts, tindre tranquil·litat i esperar a què es resolga la qüestió" i ha evitat fer "cap valoració", en ser preguntat sobre si se sentia recolzat pel Partit Popular.

Després de la firma de la cessió del jaciment romà del Tossal de Manises (Alacant) de l'Estat a la Diputació, Sánchez ha traslladat "tranquil·litat" i ha assegurat que té coneixement de la denúncia pels mitjans de comunicació.

"El que tinc és molta tranquil·litat i estic convençut que molt prompte se solucionarà esta qüestió", ha manifestat. Preguntat sobre si negava els fets denunciats, ha al·legat: "Encara no he rebut cap notificació per part del jutjat, de cap tipus i comprendrà que fer valoracions sobre una mica del que he tingut coneixement a través dels mitjans de comunicació, no és d'allò més adequat".

Així mateix, preguntat per com era la relació amb la denunciant, Sánchez ha rebutjat fer cap valoració en haver tingut coneixement dels fets "sol i exclusivament" a través dels mitjans de comunicació. I de la mateixa manera s'ha expressat en ser interrogat sobre si l'empleada va estar treballant per a la seua campanya electoral a l'Alcaldia de Calp.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento