Comunitat Valenciana

Gandia firmarà un boicot contra la productora de 'Gandia Shore' per a impedir una nova edició

  • El departament jurídic del consistori estudia com restringir o impedir l'ús en les xarxes socials del terme 'Gandia' lligat a este programa.
  • El Govern local ja té el suport de la Generalitat i la Diputació de València per a no concedir permisos de gravació en la via pública, després d'anunciar-se el càsting.
  • "Vull que s'òbriga un debat, que firmem un manifest i fem un boicot a la productora per a deixar-li clar que Gandia mai més vol ser Shore", explica l'alcaldessa.
Imatge d'arxiu de la primera edició del 'reality'
Imatge d'arxiu de la primera edició del 'reality'
ARCHIVO
Imatge d'arxiu de la primera edició del 'reality'

L'Ajuntament de Gandia (València) ha convocat per a este divendres una Mesa de Turisme per a firmar un manifest i un "boicot" contra la productora que fa uns anys va rodar en la capital de La Safor el 'reality' televisiu 'Gandia Shore', davant la possibilitat que es puga gravar una nova edició. El departament jurídic del consistori estudia com restringir o impedir l'ús en les xarxes socials del terme 'Gandia' lligat a este programa.

L'alcaldessa i responsable de turisme en la ciutat, Diana Morant, ha anunciat que el Govern local ja té el suport de la Generalitat i la Diputació de València per a no concedir permisos de gravació en la via pública, en el cas hipotètic que s'intentara reeditar la fórmula que es va emprar en l'anterior legislatura del 'popular' Arturo Torró per part de la productora.

L'assumpte serà tractat este divendres 9 de juny en la Mesa de Turisme convocada per la primera edil perquè tots els sectors afectats es pronuncien davant la possibilitat que la productora puga tornar a gravar una nova edició de 'Gandia Shore'.

Després de mostrar la seua preocupació per l'inici de les proves de selecció per a una nova edició, Diana Morant ha denunciat que tots els col·lectius i el propi sector turístic es veuen perjudicats per esta marca". "Vull que s'òbriga un debat, que firmem un manifest i fem un boicot a la productora per a deixar-li clar que Gandia mai més vol ser Shore", ha reivindicat.

Contacta amb la productora

Per a açò, ha avançat que l'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb la productora i, segons ella, "no ha confirmat que vullga realitzar el programa a Gandia ni que se'n vaja a cridar 'Gandia Shore'". En qualsevol cas, l'alcaldessa ha subratllat que "el fet que este 'reality' s'estiga promocionant ja en les xarxes socials per a realitzar els càstings i que en eixes publicacions haja aparegut el nom de Gandia ja ha alertat el govern".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento