Comunitat Valenciana

Mercadona lloga una nau 4.0 de 23.500 m2 en el parc logístic de Riba-roja

  • Mercadona i la multinacional d'immobles Prologis han subscrit un acord per a l'arrendament d'un edifici de 23.500 metres quadrats en Parc Logístic de València (PLV), a Riba-roja del Túria. Es tracta d'una nau 4.0 dissenyada per a ser controlada des de dispositius mòbils
Prologis y Mercadona firman un acuerdo para el alquiler de una nave
Prologis y Mercadona firman un acuerdo para el alquiler de una nave
PROLOGIS PARK
Prologis y Mercadona firman un acuerdo para el alquiler de una nave

Amb esta operació, Prologis aconseguix l'ocupació completa de la primera fase d'un parc logístic de 46.000 metres quadrats. Este acord permet a la firma consolidar-se com "el proveïdor de naus logístiques de referència a València, un mercat amb escassa disponibilitat de sòl logístic", segons ha informat la companyia en un comunicat.

L'edifici, situat en el centre Prologis Park del PLV de Riba-roja, compta amb prestacions d'última generació i està connectat a internet per a ser completament gestionat des d'un dispositiu mòbil.

Les consultores immobiliàries CBRE, BNP Paribas Real Estate e Inmoking Real Estate han sigut les encarregades de l'assessorament de l'operació.

El vicepresident sènior de la companyia, Gustavo Cardozo, ha celebrat "l'aposta ferma" de Mercadona per a instal·lar-se en el Prologis Park. "València és un mercat logístic cada vegada més important a Espanya i el sud d'Europa, on hi ha poca disponibilitat d'espai d'alta qualitat", ha subratllat.

A data de 31 de març de 2017, Prologis havia realitzat inversions en propietats i projectes de desenvolupament per un total d'aproximadament 63 milions de metres quadrats en 19 països. L'empresa arrenda instal·lacions de distribució a una base d'al voltant de 5.200 clients corresponents a dos categories: 'business to business' i 'retail/online'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento