Comunitat Valenciana

El PPCV planteja a 'Gènova' una gestora per al PP de la província de València

  • Ho fa davant la situació generada després de no haver-se aconseguit un acord ni tan sols per a conformar el comité organitzador del congrés provincial.
  • De moment no hi ha data per a la reunió que ha de produir-se entre 'Gènova' i els candidats.
  • Fernando Martínez-Maillo, va indicar que el congrés del PP de València se celebrarà quan estiga garantit un "clima mínim d'acord i de consens".
Contelles i Betoret en imatges d'arxiu
Contelles i Betoret en imatges d'arxiu
EUROPA PRESS/PP
Contelles i Betoret en imatges d'arxiu

El PPCV ha plantejat a 'Gènova' l'opció d'impulsar una gestora que dirigisca el PP de la província de València i està en espera de resposta per part del PP nacional, que confia que es produïsca en un breu període de temps, davant la situació generada després de no haver-se aconseguit un acord entre els candidats ni tan sols per a conformar el comité organitzador del congrés provincial, la convocatòria del qual està bloquejada des de mitjan d'abril.

Així ho han avançat fonts del partit, que expliquen que la situació actual ha arribat a un punt en el qual s'està "més prop de la gestora" que de la convocatòria del congrés, encara que qualsevol decisió que es prenga es farà en coordinació amb la direcció nacional.

Assenyalen que l'objectiu és acabar com més prompte millor amb "l'espectacle" que s'està donant i si finalment es nomena una gestora -decisió que ha de prendre's en el Comité Executiu Regional, en coordinació amb Madrid- esta treballarà per a recuperar la normalitat abans de convocar el congrés provincial.

L'opció de la gestora ha guanyat pes en les últimes hores en el PPCV davant el clima existent en el PP provincial després de la filtració de gravacions en les quals el secretari general, Vicente Ferrer, criticava obertament la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i per les quals posteriorment ha demanat perdó encara que ha negat que insultara la dirigent.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, va demanar el dilluns rebaixar la tensió, i l'actual president provincial i candidat a la reelecció, Vicente Betoret, ha fet el propi este dimecres. De moment no hi ha data per a la reunió que ha de produir-se entre 'Gènova' i els candidats.

També el dilluns, el coordinador general del PP i subsecretari d'Organització del PP, Fernando Martínez-Maillo, va indicar que el congrés del PP de València se celebrarà quan estiga garantit un "clima mínim d'acord i de consens" i davant la possibilitat que s'impulse una gestora assenyalava que no hi ha "res descartat", encara que "a data de hui" -va dir aleshores- no està en l'agenda del partit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento